Keukenhulpen

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Tristar Koffiemolen KM-2270 RVS

Tristar Koffiemolen KM-2270 RVS

21,95

Bekijk product

Keukenhulpen kopen bij het Speelkado?

Wanneer je in de keuken staat wil je zoveel mogelijk gemak, met zo weinig mogelijk onderhoud. Als je lekker aan het kokkenrellen of bakken bent, zit je natuurlijk niet te wachten op stroeve, onhandige keukenhulpen die daardoor niet soepel meewerken. En als je klaar bent wil je ook geen tijdverspillen aan het schoonmaken en onderhoud van de spullen die je gebruikt hebt!

Het Speelkado heeft aan alles gedacht. Een enorm uitgebreid assortiment dat niet te missen is in jouw keuken. Van kaasschaaf tot mengkom, van spaghettilepel tot patatsnijder. Het Speelkado verkoopt een groot assortiment van 2 bekende merken: Brabantia en Leifheit. Onder het warenvoorraad van Brabantia vind je uitvoeringen in verschillend materiaal. Zo zie je bijvoorbeeld een Brabantia Essential kaasschaaf in het wit, en een Brabantia Profile garde in Matt steel. Ook vind je in de categorie Brabantia een handig Profile ophangrek in Matt steel, zodat je al je keukenhulpen snel en gemakkelijk bij de hand hebt. Alle keukenhulpen van Brabantia zijn vaatwasser bestendig. Dit scheelt een hoop werk in het afwassen en onderhouden van je keukenhulpen!

Naast Brabantia heeft Het Speelkado de categorie Leifheit. Hieronder vind je een aantal verschillende andere producten die niet bij de categorie Brabantia staan. Denk hierbij aan 2 soorten eiersnijders, een Leifheit Comfortline patatsnijder, en een Leifheit Comfortline aansteker. Ook de handige, unieke Leifheit Comfort Clean hakker staat tussen de handige keukenhulpen van Leifheit.
Net als de keukenhulpen van Brabantia, zijn de producten van Leifheit ook vaatwasser bestendig. Het gehele assortiment is op handigheid en gebruiksgemak ingericht, waardoor niets jou nog kan stoppen om je kookkunsten te gebruiken en creatief bezig te zijn met etenswaren. Ook voor kinderen zijn deze producten handig in gebruik. Neem bijvoorbeeld de patatsnijder, voor kinderen is dit een leuke activiteit en reden om mee te kunnen helpen in de keuken! Natuurlijk altijd onder toezicht.

Zoveel handige mooie keukenhulpen, te veel om op te noemen. Neem een kijkje door de categorie keukenhulpen en maak kennis met jouw nieuwe vrienden!