Knuffels

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 

Knuffels

Zoekt u een leuke knuffel of kent u misschien iemand die er wel één kan gebruiken? Ook daarvoor kunt u bij Het SpeelKado terecht. Wij hebben een leuk aanbod knuffels die elk op ieder moment van de dag troost of blijdschap kunnen bieden. Onze dierenknuffels zijn lekker zacht en aandoenlijk en zijn daarom erg knuffelbaar. Bijna ieder kind groeit ermee op. Een knuffel geeft een kind een extra houvast voor soms moeilijke of spannende momenten of om lekker mee in slaap te vallen. Het is een eenvoudig iets, maar kan soms grote positieve resultaten geven. Een knuffel wordt een kind al snel eigen en zodra dat het geval is heeft het kind iets vertrouwds in handen. Het kan ervoor zorgen dat het kind minder snel of minder diep gekwetst of angstig wordt. De knuffel zelf is niet alleen lekker zacht, maar het houvast die het geeft verzacht de situatie ten voordelen. Een knuffel kan de sprakeloze trooster zijn die soms nodig is. Een knuffel weggeven of krijgen heeft vaak een emotionele betekenis. Niets is mooier dan iets weggeven of krijgen waarmee wordt verteld dat je ertoe doet.

 

Knuffels bij Het SpeelKado

Ons assortiment knuffels heeft verschillende merken. Elk merk heeft zijn eigen stijl en charme. Alle knuffels troosten evengoed, maar een voorkeur voor een dier of kleur kan natuurlijk voorkomen. Gelukkig zijn er knuffels in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zit de juiste er altijd tussen.

Het knuffelmerk LUMO heeft verschillende knuffels en hebben een grootte van 15 cm. Hun vacht is superzacht en ze willen graag geaaid worden. Hun mooie grote ogen kijken de wereld nieuwsgierig in op zoek naar hun nieuwe vriend of vriendinnetje. De LUMO ponyknuffel is wit met zwarte stippen, net als Witje, het paard van Pippi Langkous. De LUMO berenknuffel is een stoere, maar wel een hele lieve knuffelbeer. De egelknuffel is gelukkig net zo zacht als alle andere knuffels en prikt helemaal niet. Het konijnenknuffeltje hupt graag mee en is dol op avontuur. De LUMO lynxknuffels spelen graag met je mee en laten daarnaast vol trots hun mooie vacht zien.

Het merk MISS MELODY heeft drie verschillende knuffelpaarden. Een bruin paard met een mooi roze dek met hartjes, een zwart paard met mooie vlechtjes in de manen en het witte paard mét geluid!

Dan hebben we het merk SNUKIS. Ook dit merk is aandoenlijk om te zien. De grote ogen maken het zo schattig en onschuldig. Iedereen wil een knuffel met zulke mooie grote ogen. Ons aanbod SNUKIS knuffels bestaat uit een aap, haas, olifant, panda en zebraknuffel. En deze zebra heeft alle kleuren van de regenboog, daar word je pas vrolijk van!

Van het merk TOPMODEL hebben wij een klein en super zacht konijnenknuffelhanger. Deze kan aan een sleutelbos of schooltas worden gehangen, zo gaat hij altijd met je mee.

Het laatste merk is Ylvi & The Minimoomis. Hiervan hebben wij verschillende babyknuffels in ons assortiment maar ook een vrolijke rainbow pony met een grote lach op z’n snoet.

Heb je gevonden wat je zocht? Zo niet, neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken graag met je mee. Ook voor andere vragen staan we je graag te woord.