Spellen

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Uno Junior - Kaartspel

Uno Junior - Kaartspel

8,49

Bekijk product

Spellen

Op zoek naar een leuk familiespel? Niets is leuker dan tijd spenderen met je familie of vrienden. Een spel spelen kan overal. Op vakantie, in de achtertuin of ergens op visite. Het leuke ervan is dat iedereen mee kan doen, desnoods samen als één. Zo heeft iedereen plezier. Het kan er soms ook fanatiek aan toe gaan, maar ook dat heeft weer zijn charme. Iedereen doet zijn of haar uiterste best om te winnen. Een spel kan eerst ook heel goed gaan en uiteindelijk volledig anders eindeigen dan in eerste instantie werd gedacht. Een verassing zal het altijd blijven. Een beetje geluk hebben speelt dan ook zeker mee. Laat elke familieavond tot een memorabele avond behoren en daag elkaar uit met de leukste spellen van Het SpeelKado.


Spellen bij Het SpeelKado

Een spelletje spelen is leuk. Vanaf jongs af aan wordt er al gespeeld. Het speelse gaat er door de jaren niet vanaf alleen het verandert wel. Echt tikkertje doen op 45-jarige leeftijd gaat hem niet worden. Daarom zijn er spellen voor in de huiskamer bedacht. Kaartspellen of legspellen zijn daar mooie voorbeelden van. Het leuke van dit soort spellen is dat kinderen ook gewoon mee kunnen doen. Een win-win situatie dus. Ons assortiment bestaat uit een mooie selectie spellen van het bekende merk Ravensburger® welke gespecialiseerd zijn in spellen en puzzels. Plezier is dus gegarandeerd. Onze Ravensburger® spellen zijn makkelijk mee te nemen, vandaar ook de naam Pocket spel. Een mooi voorbeeld hiervan is Memory. In ons assortiment hebben wij twee verschillende soorten memory, leuk voor de afwisseling. Memory is een klassiek spel. Het vraagt concentratie en het traint je geheugen. Leg alle kaarten eerst met de plaatjes naar boven. Bestudeer deze samen met de tegenspelers. Draai vervolgens alle kaarten om en probeer twee overeenkomende kaarten in één keer goed om te draaien. Klopt het? Dan mag je nog een keer. Is het fout? Dan moeten de kaarten weer omgedraaid worden en gaat de beurt naar de ander. Dit speel je totdat alle kaarten van tafel zijn. Degene met de meeste ‘paren’ kaarten heeft gewonnen. Deze memory spellen zijn geschikt voor kinderen vanaf een leeftijd van 4 jaar. De laagste minimale leeftijd voor onze spellen is 2+. Dit verschilt per spel en staat bij elk spel apart in de specificaties.

Heb je gevonden wat je zocht? Zo niet, neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken graag met je mee. Ook voor andere vragen staan we je graag te woord.