Buitenspeelgoed

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt

Zwembad onderhoud- en reinigingsart

Bekijk productenkeyboard_arrow_right
Weergave:
 

Buitenspeelgoed kopen bij Het SpeelKado

Heerlijk als het zonnetje weer gaat schijnen. Zodra de kracht van de zon voelbaar is veranderd de wereld om ons heen. De bomen krijgen blad, de bloemen bloeien en de vogels fluiten hun lentelied. Met name kleine kinderen kunnen dan ook niet meer stilzitten. Tijd om naar buiten te gaan. Maar ja, er moet natuurlijk wel iets zijn om mee te spelen. Het buitenspeelgoed van Het SpeelKado is dan perfect!

Bij Het SpeelKado hebben wij producten die buiten spelen nog leuker maken. Vooral ballen zijn altijd een favoriet bij kinderen. Je kunt er alleen mee spelen, maar ook zeker met vriendjes of vriendinnetjes. Ga lekker voetballen op het grasveldje om de hoek of oefen je kunstjes door bijvoorbeeld de bal met handen of voeten hoog te houden. Speel het bekende spel lummelen of het vermakelijke paaltjesvoetbal. Geen spel is te gek. Door de vele verschillende ballen is er voor ieder wat wils. Welke bal je ook kiest, met deze ballen scoor je zeker punten.

Zodra het kwik stijgt trekt iedereen massaal naar het water. Een dagje naar het strand, zwemmen in een nabijgelegen meertje of muntjes opduiken in het zwembad even verderop. Maar wat als u een eigen zwembad in uw tuin kunt hebben? Zo hoeft u het huis niet meer uit. U bespaart hiermee niet alleen veel tijd maar ook een hoop rompslomp. Denk bijvoorbeeld eens aan wat u allemaal moet inpakken voordat u echt kunt vertrekken? Een eigen zwembad is daarnaast ook nog eens helemaal alleen voor u en uw gezin. Een echte win-winsituatie.

Onze zwembaden zijn eenvoudig uit te vouwen en op te zetten. U hoeft het zwembad daarna alleen nog maar te vullen met water en dan is het klaar voor gebruik. Om het water langer fris en schoon te houden adviseren wij u om reinigingstabletten aan het water toe te voegen. Hierdoor blijft het water niet alleen langer schoon, maar wordt dan ook beschermt tegen bacteriën en algen.

Door het compacte formaat zijn deze zwembaden onder toeziend oog zeer geschikt voor kleine kinderen. Onze zwembaden zijn verkrijgbaar in twee formaten van 152 cm x 25 cm en 183 cm x 38 cm. Een ander voordeel van dit formaat is dat deze zwembaden uitermate geschikt zijn voor kleinere tuinen. Laat u hier dus niet door weerhouden. Door de vele felgekleurde vissen en koraalriffen geven de zwembaden een vrolijke indruk. Met één van de vele zwembad accessoires wordt het pas echt een feest. Leer duiken of dobber lekker weg met een zwemband. Plezier is gegarandeerd!

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u het product makkelijk selecteren en toevoegen aan uw winkelmandje. Heeft u vragen over een product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.