Dekbedovertrekken

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Emoji eenpersoons Dekbedovertrek

Emoji eenpersoons Dekbedovertrek

29,99

Bekijk product

Dekbedovertrekken voor kinderen kopen bij het Speelkado?

Een dekbedovertrek heeft een grote invloed op de uitstraling van de slaapkamer. Het kan de uitstraling en sfeer máken, maar ook breken. Het is iets wat vaak meteen in het oog springt, en moet dus goed afgestemd zijn op de rest van de kamer.

Het Speelkado heeft een enorm assortiment dekbedovertrekken voor kinderen. Alle dekbedovertrekken zijn geschikt voor 1 persoonsbedden, en zijn allemaal voorzien van prachtige afbeeldingen. Wat de wens van jouw kind ook is, je zult het vinden bij het Speelkado! Zo vind je in ons assortiment dekbedovertrekken van Cars, Melli Mello, Paw Patrol, Brandweerman Sam, Spider Man, Frozen, en Snoopy. Maar ook zal je dekbedovertrekken vinden van dolfijnen, tractors, paarden, koeien, lammetjes, een afbeelding van een Volkswagenbusje, een luipaard… te veel om op te noemen, en geen een is hetzelfde!

De dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen. 1 set bestaat uit een dekbedovertrek en een kussensloop. Alle afmetingen van de dekbedovertrekken zijn ong. 140x200/220, voorzien van een dubbele instopstrook. De dekbedovertrekken en kussenslopen zijn strijkbaar, maar mogen niet heter gestreken worden dan 150 graden. Om de dekbedovertrekken zo lang mogelijk mooi te houden, is het verstandig om dezen binnenstebuiten te keren als je ze in de wasmachine doet, en niet heter te wassen dan op 40 graden.

Maak de kamer van jouw zoon of dochter helemaal af met een mooi bijpassend dekbedovertrek!

Heb je nog vragen over onze dekbedovertrekken voor kinderen? Neem dan gerust contact met ons op via de website.