Kinderboeken

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 

Kinderboeken kopen?

Als er iets is wat kinderen fascinerend vinden dan zijn het wel boeken. Of het nu gaat om kleurboeken, leesboeken, dagboeken of vriendenboeken; ze blijven altijd erg populair. Kinderboeken zijn daarom het perfecte kado voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Al op jonge leeftijd is het voor kinderen een hele ontdekking. Elke ouder herkent wel het onrustig doorbladeren met die kleine vlugge vingertjes, terwijl u, met alle geduld, rustig een verhaaltje probeert voor te lezen. Het is voor kinderen iedere keer weer een verassing om te ontdekken wat er op de volgende pagina te vinden is.
Bij kleurboeken zijn het al die verschillende figuren om naar eigen creativiteit in te kleuren, of dat nu binnen de lijnen is of niet, het wordt sowieso een meesterwerk, dat van uw kind. Bij een leesboek zien ze de plaatjes die het verhaal helpen vertellen; waarbij sommige kinderen zo nu en dan hun eigen verhaal bedenken. Het heeft duidelijk een positief effect op de creativiteit van een kind. Voor de wat oudere kinderen zijn er de dagboeken en de vriendenboeken. Omdat ze wat ouder zijn betekend niet dat ze minder creatief zijn, integendeel. Er gaat nog steeds veel om in het hoofd en iedere dag leren ze nieuwe dingen die verwerkt moeten worden. Een dagboek is dan een mooi kado. Ieder kind verwerkt alles op zijn of haar eigen manier, een dagboek kan helpen om alles van die dag op een rijtje te zetten. Zo leert het kind zijn of haar eigen gedachten te begrijpen; om terug te kijken op wat er gebeurd is en hoe het de volgende keer anders kan. Een eenvoudig dagboek heeft meer invloed dan men in eerste instantie denkt. Uw kind leert al jong om te gaan met gedachten en gevoelens door deze op te schrijven. Daarmee zijn zij het ook gelijk kwijt. Hetzelfde geldt voor een vriendenboek. Een eigen vriendenboek kunnen ze uitlenen aan een vriend- of vriendinnetje zodat zij iets moois kunnen maken. Het terugkrijgen van het vriendenboek is daarnaast nog spannend ook. Wat zullen ze erin hebben geschreven voor mij? Een vriendenboek ontvangen is ook erg leuk, daarmee wordt er bevestigd dat uw kind gewaardeerd wordt als vriend- of vriendinnetje. Uw kind zal zijn of haar uiterste best doen iets moois te maken voor zijn of haar vriend- of vriendinnetje. Ze zullen vol trots het vriendenboek teruggeven en hopen dat hij of zij het ook erg mooi zal vinden. Zowel dagboeken als vriendenboeken zijn goed voor de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van uw kind en daarom een echte aanrader om deze kado te doen.

Kinderboeken bij Het SpeelKado

Ons assortiment biedt verschillende kinderboeken aan voor zowel de allerjongste als de wat oudere kinderen. Om het u makkelijker te maken om te vinden wat u zoekt hebben wij alle kinderboeken verdeeld over vier subcategorieën. De kleurboeken, vriendenboeken, dagboeken en leesboeken. Mochten er nog vragen zijn of kunt u een specifiek boek niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.