Kleurboeken

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Miss Melody Fancy Foils

Miss Melody Fancy Foils

5,95

Bekijk product
visibility

Miss Melody notitieboek met schrijfset

Miss Melody notitieboek met schrijfset

9,95

Bekijk product
visibility

Fantasy Model tekenboek met licht en geluid

Fantasy Model tekenboek met licht en geluid

14,95

Bekijk product
visibility

Dino World Activity Book

Dino World Activity Book

6,95

Bekijk product
visibility

TOPModel kleurboek met kleurpotloden

TOPModel kleurboek met kleurpotloden

14,95

Bekijk product

Kleurboeken

Hoe komen we aan de o zo bekende en gewilde kleurboeken?

Wist u dat de oorsprong van kleurboeken in de Verenigde Staten ligt? In de 19e eeuw maakten kleurboeken, maar ook verfboeken, deel uit van de zogeheten ‘Democratisering van de kunst’. Het idee hierachter was om iedereen, of je nu jong of oud was, van boerenknecht tot adel, op een laagdrempelige en makkelijke manier kennis te laten maken met kunst. Ook was het de bedoeling dat door deze activiteiten het voor iedereen mogelijk was om ook echt de kunst te leren. Daarom werden de kleurboeken en verfboeken ook in de klaslokalen geïntroduceerd. Daarnaast werd ontdekt dat het voor een ieder mens een kalmerend effect heeft, mits hij of zij geduld heeft om zich enige tijd te kunnen focussen op een kleurplaat.

De kleurboeken van Speelkado voor urenlang vermaak!

Vandaag de dag zijn de kleurboeken natuurlijk veel moderner. Ze zijn er dan ook in allerlei uitvoeringen! Veel kleurboeken zijn samengevoegd met stickers tot een geheel wat wij ‘Kleur- en stickerboek’ noemen. De stickers verrijken de kleurplaten en zijn een leuke, creatieve toevoeging op de kleurplaat. Het gebruik van stickers helpt uw kind bij het verbanden leggen tussen kleurplaat en bijpassende stickers, en uw kind leert daarmee om zijn of haar creativiteit in te zetten. Zo hebben wij in ons assortiment ‘TOP Model Wedding Special kleurboek’. Bij dit boek is het de bedoeling dat uw kind de kleurplaat kleurt. Daarnaast kan de tekening aangevuld worden met stickers, welke dan bijv. bepaalde accessoires voorstellen zoals een handtas, schoenen e.d. Maar dat is niet het enige bijzonder kleurboek in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van  ‘Ylvi & the Minimoomis Aqua Magic Book’? Hierbij is een stift met water bijgeleverd. Als je met deze stift over de pagina gaat, komt er een prachtige tekening tevoorschijn! Zodra het papier is opgedroogd, verdwijnt deze tekening weer. Zo kun je urenlang plezier beleven aan het kleurboek! U zult zien dat een groot deel van ons assortiment kleurboeken geschikt is voor meisjes. Maar we hebben ook aan de jongens onder ons gedacht! Zo hebben wij stoere autokleurboeken, en zelfs een kleurboek dat eigenlijk een racebaan is met 2 bijgeleverde autootjes! De stencils moeten worden ingekleurd, en kunnen met stickers worden opgepimpt. Leg deze op een vlakke ondergrond en zet je autootjes klaar.
Ready? Set. GO!

Onze kleur- en stickerboeken zijn geschikt van 2 jaar tot en met 11 jaar. Gemaakt voor meisjes én voor jongens, dus voor iedereen wat wils! Wil u ook uw kind(eren) verrassen met een leuk cadeau? Kijk dan gauw verder in ons online assortiment! Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.