Knutselen met gips

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

SES Gieten en schilderen - Vrolijke figuren

SES Gieten en schilderen - Vrolijke figuren

8,79

Bekijk product
-13%
visibility

Ses Gips Gieten Paard

Ses Gips Gieten Paard

7,49

6,49

Bekijk product

Knutselen met gips

Soms zijn er van die dagen dat je gewoon eens creatief bezig wilt zijn. Het kan zijn dat het weer niet mee zit of dat je een middag gezellig iets leuks wilt maken met een vriendin. Laat je creativiteit eens flink gaan en maak je eigen gipsbeeldje. Knutselen met gips is altijd erg leuk en een plezierig tijdverdrijf. Er zijn veel verschillende beeldjes waaruit je kan kiezen. Zo is er voor ieder wat wils. Ook al maak je vaker hetzelfde gipsvormpje, door elke gipsbeeldje anders te beschilderen wordt elk beeldje toch weer anders en uniek.

Knutsel je eigen gipsfiguurtje! Lees voor gebruik de instructies op de verpakking. Timing is namelijk erg belangrijk. Zorg ervoor dat alles klaarstaat op het moment dat je het gips gaat maken. Nadat je de instructies hebt gelezen en alles klaar staat kan het gips gemengd worden. Gips klaarmaken is met goede voorbereiding een eenvoudige handeling. Je voegt eenvoudig de juiste hoeveelheid water aan het gipspoeder toe en mengt dit grondig. Voorkom luchtbellen of klontjes, dit kan ervoor zorgen dat het gips bij het uitharden niet sterk genoeg wordt. Het kan zijn dat het gips na het uitharden broos wordt en zelfs uit elkaar valt. Zorg er dus voor dat het gips één glad geheel wordt. Giet vervolgens het gipsmengsel in de gipsvorm en laat dit geruime tijd uitharden. Nadat het gips goed is uitgehard kan je het beeldje of vormpje uit de mal verwijderen. Tijd om te gaan schilderen! Lekker kliederen of juist heel precies, het maakt allemaal niet uit. Wat jij wil en mooi vindt is wat het wordt. Jij bepaalt alles.

Knutselen met gips bij Het SpeelKado

Maak de allermooiste beeldwerkjes met de ‘Knutselen met gips’ dozen van Het SpeelKado. Er is keuze uit maar liefst 16 verschillende sets. Knutselen met gips is niet alleen origineel en heel erg leuk, maar is ook erg goed voor de creativiteit. Ook het beschilderen heeft met alle mooie details een goede invloed op de motoriek en de hand-oog coördinatie. Beschilder de beeldjes en vormen met de allermooiste kleuren en maak elke creatie tot een waar kunstwerk.

Ons assortiment biedt verschillende thema’s aan. Je kunt hierbij denken aan een dierenthema. Dit kan zijn met enge beesten, paarden of dolfijnen. Maar ook andere oceaanfiguren zoals vissen, schelpen en zeemeerminnen zijn te vinden. Ook voor de stoere jongens zijn er genoeg leuke gipsvormen te vinden. Denk aan hele gave auto’s, gevaarlijke dino’s of vuurspuwende draken. Kijk snel verder naar de overige gipsfiguren en kies wat het meeste bij jou past. Knutselen was nog nooit zo leuk.

Als je een keuze hebt kunnen maken dan kun je dit product gemakkelijk selecteren en toevoegen aan het winkelmandje. Heb je alles gevonden wat je zocht? Zo niet, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Ook voor vragen staan we je graag te woord.