Knutselen met klei

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

SES Klei Pull Back Auto's

SES Klei Pull Back Auto's

11,99

Bekijk product
visibility

SES 4 potjes GLITTER Klei van 90 gram

SES 4 potjes GLITTER Klei van 90 gram

6,99

Bekijk product
visibility

SES Klei - Mix it

SES Klei - Mix it

6,99

Bekijk product
visibility

SES Klei, Mix it, 4 kleuren

SES Klei, Mix it, 4 kleuren

6,99

Bekijk product

Knutselen met klei

Knutselen door te kleien. Het is een fantastische manier om bezig te zijn en om je vrije tijd op een leuke en ontspannen manier in te vullen. Kleien is erg vermakelijk, dit komt doordat je in je eigen tempo met je handen bezig bent. Je voelt de klei tussen je vingers en ook je creativiteit krijgt de volledige vrijheid. Voor sommige is het een moment van echte rust. Alleen of samen met het gezin. Voor plezier ten top is kleien op een verjaardagsfeestje ook erg leuk. Schik heb je sowieso!

Naast dat kleien heel leuk en vermakelijk is werken kinderen onbewust aan hun creativiteit, concentratie, zelfvertrouwen en motoriek. Ze leren spelenderwijs iets te maken wat zij ook zelf hebben bedacht. Daar is concentratie voor nodig. Ook de motoriek wordt bij het boesteren getraind. En als een kind iets prachtigs heeft gemaakt, mag het daar ook trots op zijn. Dit geeft het kind enorm veel zelfvertrouwen. Knutselen is meer dan alleen lol hebben. Het is goed voor de ontwikkeling.

Knutselen met Klei bij Het SpeelKado

Het creëren van een vormpje, beeldje of een ander voorwerp. Hoe leuk is dat? Al vanaf de kleuterschool wordt er gekleid. Lekker experimenteren, creatief kliederen en bovenal kind zijn. Kinderen willen spelen. Zo leren ze de wereld kennen. Vooral de tast en de ogen spelen hierbij een belangrijke rol. Vormen en kleuren zijn erg interessant en met onze kleuren klei van het merk SES kunnen ze allerlei vormen en figuren maken. In ons assortiment is keuze uit meer dan 15 verschillende sets. Voor de echte klussers is er een kleiset met ‘echt’ gereedschap. Met een houten hamer en deegroller kunnen ze de klei in allerlei vormen timmeren en uitrollen. Kleuren door elkaar mengen is ook heel leuk en mooi om te zien. Met de deegroller krijgt je de klei goed aan elkaar gerold en zo krijg je prachtige kleurverschillen.

Onze SES klei cupcakes en ijsjes lijken net echt, bijna om op te eten. Om de zintuigen nog wat extra te stimuleren is er nog glitterklei en zelfs aromaklei verkrijgbaar. Een mooie sparkel of een heerlijke geur maakt het kleien nog leuker. Naast de standaard kleisets zijn er natuurlijk ook losse kleivormpjes verkrijgbaar. Hiermee kun je naast eenvoudige vormen zoals cirkels en vierkanten nog andere leuke, herkenbare maar ook leerzame vormen toevoegen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld dieren, poppetjes of auto’s. Een mooie aanvulling voor extra creatieve ideeën. Knutselen met klei was nog nooit zo leuk.

Heb je alles gevonden wat je zocht of kan je een product niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Ook voor andere vragen staan we je graag te woord.