Schoonmaken

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 

Schoonmaak producten kopen bij Het Speelkado?

Schoonmaken doen we allemaal. De ene veel, de ander wat minder. Schoonmaken zorgt ervoor dat stof en vuil worden weggenomen. Zowel in huiselijke omgeving als in openbare ruimtes moet er regelmatig worden schoongemaakt. Dit zorgt niet alleen voor een net beeld, maar ook bacteriën en schimmels worden grotendeels weggenomen. De ruimtes blijven op deze manier leefbaar en hygiënisch. Het doel van schoonmaken is om de (mogelijke) gevolgen van het vuil weg te nemen. Denk hierbij aan ziekte of aan stank en plakkerige vlekken. Het is daarnaast ook erg lelijk als er veel kruimels op de grond liggen of als er veel katten- of hondenharen op kleding wordt aangetroffen. Door regelmatig schoon te maken voorkomt u al deze ongemakken.

Als eerste dient het grove vuil weggenomen te worden. Dit kan met een stofzuiger, bezem of met stoffer en blik. Bij het wegnemen van stof kunt u het beste gebruik maken van een stofdoek. De oppervlaktes zijn nu op het oog schoon of netjes, maar bacteriën en schimmels zijn nog steeds in groten getale aanwezig en een eventuele voedingsbodem voor deze ongewenste micro-organismen is ook nog niet geminimaliseerd. Dan komt het tweede gedeelte, huishoudelijk schoonmaken. Ons assortiment is hier volledig op ingericht. Van de emmers tot aan het strijken aan toe. Bij ons kunt u terecht voor al uw schoonmaak benodigdheden.

Na het vegen of stofzuigen, volgt voor de vloer het dweilen en het eventueel droogtrekken. Voor platte werkoppervlaktes geldt het nat afnemen met een doekje. Met de juiste hulp- en schoonmaakmiddelen haalt u de kleinste stofdeeltjes, bacteriën, schimmels en een mogelijke voedingsbodem hiervan weg. Met behulp van een emmer kunt u gemakkelijk door het huis lopen zonder iedere keer naar de gootsteen te moeten lopen om uw werkdoeken uit te spoelen. Ook voor de ramen hebben wij diverse producten in ons assortiment.

Wassen, drogen en strijken, er komt geen eind aan. We kunnen er niet voor zorgen dat dit eens en voor altijd klaar is. Wel kunnen wij ervoor zorgen dat het makkelijker en sneller gaat. U houdt dan meer tijd over voor leukere dingen. Door de uitstekende kwaliteit van al onze producten werkt u met gemak door het huis heen. Ook al zijn het terugkerende karweitjes, we kunnen het gelukkig wel leuker en gemakkelijker maken.

Met ons uiteenlopende assortiment bent u zeker van een schone leefomgeving. Heeft u al een keuze gemaakt? Dan kunt u deze gemakkelijk selecteren en toevoegen aan uw winkelmandje. Heeft u alles kunnen vinden wat u zocht? Zo niet, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.