Auto's

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 

Auto’s kopen bij Het SpeelKado

Het SpeelKado heeft een fantastisch en zeer uitgebreid autoassortiment voor urenlang speelplezier. Speelgoed van auto’s of met autothema vormen een groot onderdeel van de speelgoedindustrie en zijn erg populair. Speelgoedauto’s ondersteunen de dromen die de kinderen hebben als zij nog jong, speels en onbezorgd zijn bijzonder goed. Het spelen met een brandweerwagen, politieauto of ambulance leert ze onbewust respect en ontzag te krijgen voor de levensechte hulpdiensten. Het is dan ook extra mooi en indrukwekkend als er op straat een echte politieauto, brandweerwagen of ambulance voorbijrijdt. Zeker als de zwaailichten met sirenes aanstaan. Maar ook speelgoedauto’s van de reddingsbrigade, het leger of de wegenwacht zijn stoere hulptroepen. Hoe klein de speelgoedauto’s ook zijn, het geeft kinderen enorm veel zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. We kennen namelijk allemaal wel het speelscenario dat er iets gered moet worden. Gelukkig maar dat uw zoon of dochter bij de brandweer zit! Ze voelen zich geroepen om te helpen en een goede afloop werkelijkheid te laten worden. Een mooie aanvulling op onze speelgoedauto’s zijn onze wegenplaten voor het realistischer rijden en spelen. Speelgoedauto’s vallen altijd in goede aarde en dus een perfect cadeau.

Ons assortiment biedt daarnaast enkele etuis met autoafbeeldingen met Monster Cars thema. Eén van onze etuis is voorzien van LED verlichting. Een andere etui heeft weer de vorm van een Monster Car, deze heeft zelfs echte wielen. Diverse etuis zijn gevuld met stiften en potloden. Ideaal als cadeau voor thuis of om mee te nemen naar school.

Misschien zijn ze wel het leukst van allemaal. Auto’s met afstandsbediening. Realistischer kan het niet worden. Een auto besturen zonder hem aan te raken, dat is echt supercool! Er kan gekozen worden uit verschillende raceauto’s, Porsches en een politieauto. Je kunt er natuurlijk ook wedstrijdjes mee doen. Dubbele pret!

Een echte autofanaat slaapt natuurlijk ook onder een dekbed met auto’s erop. Deze zijn beschikbaar van de merken Cars en Brandweerman Sam. Daarnaast mogen de dekbedovertrekken van Paw Patrol Frozen, Spiderman en met tractors niet ontbreken. Bij dit dekbedovertrek hoort natuurlijk ook een tractor met licht en geluid. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder aanhanger.

Scrolt u maar eens rustig door onze auto speelgoedcollectie heen en bekijk wat het beste past bij uw wensen. Als u een keuze heeft kunnen maken dan kunt u deze gemakkelijk selecteren en toevoegen aan uw winkelmandje. Heeft u gevonden wat u zocht? Zo niet, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.