Koken en tafelen

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 

Koken en tafelen

Als er een plek in huis is waar veel gebeurd dan is het wel de keuken. De keuken is vaak het centrum van het huis. Tegenwoordig is een woonkeuken een begrip in nieuwbouwhuizen. En bij oudere huizen worden er muren opengebroken om de keuken bij het woongedeelte te betrekken en dat is met een goede reden. Eten en drinken is één van de meest favoriete bezigheden van een mens. Het brengt mensen samen en creëert gezelligheid. Eten en drinken wordt in de keuken bewaard, bewerkt en klaargemaakt. Naast het nuttigen ervan wordt er veel tijd besteed aan het bereiden van eten. Om te voorkomen dat er iemand de hele avond in zijn of haar eentje in de keuken staat te zwoegen, betrekken we graag iedereen bij het gesprek welke er op dat moment gaande is, een open keuken of woonkeuken maakt dit zeker mogelijk. Om ervoor te zorgen dat u nog minder tijd in de keuken hoeft te spenderen is het gebruik van geschikt keukenmateriaal wel zo handig. Met keukenspullen die aansluiten op uw wensen en handelingen versnellen het proces en zo heeft u meer tijd over om zelf ook eens lekker op de bank of aan tafel te zitten. Alles is gemaakt op handigheid en gebruiksgemak. Wat wilt u nog meer?
 

Koken en tafelen bij Het SpeelKado

Ons uiteenlopende aanbod van keukenhulpen is daar een mooi voorbeeld van. Van een kaasschaaf tot een spaghettilepel of van dunschiller tot vleesvork. Maar ook rolhouders of champignonsnijders zijn in ons assortiment te vinden. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alle keukenhulpen gesorteerd op merk. Het allerleukste van koken is misschien juist iets bakken. Een lekkere cake of taart voor de visite. Of gewoon eigengemaakte koekjes volgens oma’s recept. Alle bakvormen en benodigdheden vindt u dan hier. Het maken van een lekkere cake betekend dat er veel moet worden afgewogen anders valt alles in duigen. Een goede keukenweegschaal is dan echt onmisbaar.

Naast iets lekkers bakken is koken ook een zekere kunst. Het bereiden en het nuttigen ervan werkt vaak ontspannend. Natuurlijk wordt er ook weleens in alle hectiek gekookt, maar ook dan willen we dat het lekker en snel klaar is. Hoe u ook kookt, handig en bijpassend keukengerei is een echte must. Maak maar eens stamppot zonder stamper. Pannen zijn daar ook een goed voorbeeld van, zonder pannen, geen eigen bereidde maaltijd. Onze pannen zijn verdeeld in vier verschillende categorieën; kookpannen, koekenpannen, braadpannen en wokpannen.

Voor de tafelhulpen hebben wij de categorie Alles voor op uw eettafel. Hier vindt u verschillende onderzetter en peper en zout setjes. Erg handig en door het strakke of juist natuurlijke design ook erg mooi.

Als laatste hebben wij onze categorie Thermosflessen. Hierin vindt u verschillende RVS isoleerflessen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo neemt u bijvoorbeeld met een handige thermosfles van 300 ml uw koffie mee in de auto. Gaat u lekker picknicken of een dagje weg dan is een thermosfles van 1 liter ideaal om koffie of thee mee te nemen.

Kortom keus genoeg! Heeft u alles gevonden wat u zocht? Zo niet, neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij met u mee. Ook voor andere vragen zijn wij bereikbaar. Wij helpen u graag verder.