Binnenspeelgoed

filter_list

Filter

Vanaf 0 Jaar
Vanaf Jaar
0
Onbeperkt
Weergave:
 

Binnenspeelgoed

Soms zijn er van die dagen dat het weer niet echt meezit. Het regent pijpenstelen of je vingers lijken ijspegeltjes als het erg koud is. Als buiten spelen geen optie is betekend niet dat er niet gespeeld kan worden. Integendeel, bij Het SpeelKado zijn er genoeg leuke artikelen binnenspeelgoed om ook bij de minder mooie dagen lekker bezig te blijven. Je kan denken aan bijvoorbeeld knutselwerkjes of puzzels (stiekem ook leuk voor volwassenen). Lekker knutselen met gips, verf of strijkkralen. Maak de mooiste ontwerpen die je maar kunt bedenken. Gezellig puzzelen op tafel of op de vloer met grote vloerpuzzels. Of het spelen van een leuk spelletje, denk aan memory of ontsnap uit het doolhof.

Ga lekker creatief aan de slag met het bouwen van je eigen torens of maak je eigen kunstwerken met de artikelen van onze kunstzinnige categorie kleuren en schrijven. Maar ook het spelen met auto’s, poppen of knuffels hoort zeker bij binnenspelen. Maak van de bank in de woonkamer een heus race parkour en doe een wedstrijd met je vriendje of vriendinnetje, broer of zusje. Speel met de poppen en laat zien hoe goed je voor ze kunt zorgen net als echte mama’s. Of knuffel lekker weg met één van de zijdezachte knuffels. Niets is lekkerder dan met koud of regenachtig weer lekker onder een dekentje wegkruipen met je favoriete knuffel. Dat met lekkere warme chocomelk met slagroom erbij en je dag is helemaal goed.

Wil je een keer iets anders dan iets maken of ergens mee spelen? Wordt dan zelf wat je wilt zijn! Verkleed je met de leukste verkleedkleding en toebehoren en wordt een echte ninja, piraat of ridder.
Mocht je geen genoeg van krijgen dan hebben wij voor de echte fanatiekelingen zelfs dekbedovertrekken in stijl! Ben je gek op trekkers, paarden of bijvoorbeeld Spiderman? Dan zijn deze echt iets voor jou!
Maak je liever muziek? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kan je een instrument al heel goed bespelen of wil je graag gaan oefenen? Begin direct met oefenen en laat je ingestudeerde muziekstuk aan je familie horen. Wat zullen ze trots zijn!

Heb je nog vragen over ons binnenspeelgoed of zit het product wat je zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.